door David de Haas

Een nieuw reisbureau in Groningen opent z’n deuren. Het enige reisbureau ter wereld dat één reis in de aanbieding heeft. Een geheel oorspronkelijke toevoeging aan het aanbod van al bestaande reisbureaus. Een spectaculair concept voor een avontuurlijke reis: Eénreisburo.

Laat u meevoeren. Eénreisburo nodigt u gedurende de zomermaanden uit om een nachtelijke reis te komen boeken bij het kantoor aan het Hereplein in het Tschumipaviljoen te Groningen, open tijdens kantooruren. Voor €10,- wordt u midden in de nacht meegenomen in een comfortabele bus met betrouwbare chauffeur op een geheel bestemmingsloze reis, vertrek om middernacht: 24.00 uur. 2,5 Uur later arriveert u weer op het vertrekpunt: Tschumipaviljoen, Hereplein, Groningen.

Een zeer exclusieve en uiterst betaalbare reis, een nachtelijk avontuur, bij Eénreisbureau. U was erbij in de zomer van 2011. Naast reserveringen per persoon biedt Eénreisburo aan kleine groepen de mogelijkheid de nachtelijke tocht zonder bestemming voor een gezelschap te reserveren. Een bijzondere ervaring kan daardoor gedeeld worden met familie, vrienden en/of bekenden. Op reis naar het Niets, een leegte om nooit te vergeten!